Olta Bayrak

Olta Bayrak

Olta Bayrak

Kurumunuzun veya şirketinizin tanıtımı çok farklı şekillerde yapabilirsiniz. Günümüzde pazarlama ve reklam teknikleri her geçen gün gelişme göstermektedir.

Kurumunuzun veya şirketinizin tanıtımı çok farklı şekillerde yapabilirsiniz. Günümüzde pazarlama ve reklam teknikleri her geçen gün gelişme göstermektedir. Bu sebeple gelişen trendleri takip etmeniz markanıza fayda sağlayacaktır. Markanızı tanıtmanın ve işinizi geliştirmenin en önemli aşamalarından biride budur. En iyi sonucu alabileceğiniz reklam faaliyetlerini seçmeli ve en uygun maliyetlerde yapmanızı öneririz. Bu konuda endişeleriniz varsa endişelenmeyin. Artık dış mekanlarda insanların ilgisini çekebilecek ve en uygun maliyetli yöntemlerden birini açıklayacağız. Günümüzde özellikle son zamanlarda büyük ilgi gören olta bayrakları, kurum logonuzla birlikte istediğiniz ölçülerde basılabiliyor. Olta bayrak özellikle dış mekanlarda çekici be etkili bir pazarlama ürünü olmakla beraber bütçenizde çok fazla zorlamaz. Üstelik yaptırdığınız olta bayrakları uzun yıllar kullanabilirsiniz. Dikdörtgen, yelken ve damla şeklinde üretilebilen olta bayraklar isteğinize göre farklı ebatlarda üretilebilir. Eğer sizde bütçenizi zorlamadan uygun maliyetlerde reklam yapmak istiyorsanız olta bayraklar tam size göre. Olta bayraklar tanıtım yapılacak yerlerin önlerine koyulabilmesi için tasarlanmıştır. Plastik dubası buluna ve özel direği sayesinde rahatlıkla her yere taşınabilir. Özel raşel kumaşı ile uzun yıllar kullanmanıza olanak sağlar. Özel işlem gören bu kumaşlar yağmurdan kesinlikle etkilenmemektedir.  Olta bayrak rüzgarla birlikte hareket edebilme özelliğine sahip olduğu için her taraftan dikkatleri üzerine çeker.Her iki yüzeyine uygulana baskı sayesinde ürünün görselliği de çekici durmaktadır. Peki bu olta bayrakları nerelerde kullanabiliriz veya kimler kullanabilir diye düşünüyorsanız hemen açıklık getirelim. İşyerleri, dükkanlar, fabrikalar, fuarlar, bezin istasyonları, oteller, eczaneler ve benzeri her yer rahatlıkla kullanabilir.

Olta bayrağı satışı ve üretimi tesislerde 24 saat içinde gerçekleşebiliyor. Bu kadar kısa sürede hazırlana reklam envanteri ile tanışmamış olmanız büyük bir kayıp olabilir. Dijital baskısı sayesinde aynı zamanda tasarımsal destekte olmaktadır. Çözünürlükleri yüksek tutulan olta bayraklarına pc ortamında üretilir. Eğer yakın vade de veya gelecekte olta bayrağı yaptırmak isterseniz aklınızda olması açısında ölçüleri ile ilgili bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

Olta Bayrak Ölçüleri;

1- Bayrak Boyu 75x200 cm. Direk Boyu 2.50 m.
2- Bayrak Boyu 75x250 cm. Direk Boyu 3.50 m.
3- Bayrak Boyu 75x300 cm. Direk Boyu 4.00 m.
4- Bayrak Boyu 90x300 cm. Direk Boyu 4.00 m.
5- Bayrak Boyu 100x400 cm. Direk Boyu 5.20 m.

Olta bayrak fiyatları diğer reklam envanterleri gibi pahalı değildir. Bütçenizi zorlamaz ve kalıcı sonuçlar sağlar. Uzun yıllar kullanılabilme özelliği ise tartışılmaz bir artıdır. Olta bayraklar dış ve iç mekan kullanımına uygudur, kötü hava koşullarına karşı dayanıklı ve uzun ömürlüdür.Paslanmaz küf tutmaz. Hızlı kurur. Kullanılan bayrakların temizliğide çok kolaydır elde veya makine de yıkayabilirsiniz. Kumaşın yırtılmaması zorlaştıran güvenlik kalkanısa sahiptir. Sorunsuz renk ve fotoğraf kalitesi vardır. Ve ülkemizin en kaliteli kumaşı raşel ile üretilir. Olta bayraklar yeni bir model olmasına rağmen büyük bir gelişme göstererek birçok kurum ve markanın vazgeçilmez reklam envanteri olmuştur. İnce ve uzun yapısı ve kıvrımlı üst kısmı ile diğer bayrak modellerinde ayrılan en büyük özelliği taşınabilir ve hafif olmasıdır. Montajı son derece kolay olan olta bayraklar düşük maliyetlere sahip olduğu ve herkes tarafında kullanılabildiği için en çok ilgi gören bayrak modellerinde biri olmuştur. Eğer reklam yapmayı düşünüyorsanız ve hala bir karar veremediyseniz olta bayraklar hakkında en uzman kişiden bilgi edinmenizi öneriyoruz. Son derece düşük maliyetlerle hazırlanan olta bayraklar vazgeçilmeziniz olacak. En etkili ve çarpıcı reklam yöntemlerimde yararlanın markanızı bir adım daha öne geçirin.

Bizi Arayın! +90 212 501 81 27
E-Posta Gönderin! info@bayrakcilar.com

Randevu Talep Formu

Kişisel bilgilerinizi 3. kişi yada kurumlarla paylaşmaz. Kişisel bilgileriniz size ulaşabilmek amacıyla kullanılır.

An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator.

If you are the system administrator please click here to find out more about this error.