Rozet Üretimi Yapan Firmalar

Rozet Üretimi Yapan Firmalar

Rozet Üretimi Yapan Firmalar Rozet üretimi yapan firmalar ihtiyacınıza uygun hızlı çözümler ile sizlere yardımcı olur. Siz de dilediğiniz tasarım ve modelde rozet ihtiyaçlarınızı sektörde hizmet veren firmalar ile karşılayabilirsiniz. Sektör genelinde rozet üretimi yapan firmalar ile siz de firmanızın imajına yakışır bir rozet tasarımı yaptırabilir ve modern tasarı

Rozet Üretimi Yapan Firmalar

Rozet üretimi yapan firmalar ihtiyacınıza uygun hızlı çözümler ile sizlere yardımcı olur. Siz de dilediğiniz tasarım ve modelde rozet ihtiyaçlarınızı sektörde hizmet veren firmalar ile karşılayabilirsiniz. Sektör genelinde rozet üretimi yapan firmalar ile siz de firmanızın imajına yakışır bir rozet tasarımı yaptırabilir ve modern tasarıma sahip rozetler ile farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Rozet Çeşitleri Nelerdir?

Rozetler, pek çok alanda kullanılmasının yanı sıra tasarımları ile ilgi çeker. Bunun yanında pek çok çeşidi ile ön plana çıkar ve ihtiyaca uygun çözümler sunarak firma ya da marka sahiplerine farklı şekillerde yardımcı olur. Günümüzde bilinen ve kullanılan rozet çeşitleri genel olarak aşağıdaki gibi sıralanabilir;

  • Pres rozet
  • Döküm rozet
  • Damla rozet
  • Hazır rozet
  • Buton rozet
  • Damla etiketli rozet

Genel olarak rozet çeşitleri yukarıdaki gibi karşımıza çıkar. Bunlardan her biri ihtiyaca uygun şekilde tasarlanır ve müşterilerden alınan talepler doğrultusunda üretilir. Müşteriler firma ya da markaları için çok fazla sayıda rozete sektörde üretim yapan firmalar ile sahip olur. Diğer yandan her rozet çeşidi kendi içerisinde farklı özelliklere sahiptir. Bu nedenle tercih edilmelerinde genelde sahip olduğu özellikler ön plana çıkar.

  1. 1.       Pres Rozet

Pres rozet, çelik kalıp hazırlanarak üretimi yapılan rozet çeşitleri arasında yer alır. Bu rozetlerin hammaddesi genelde sarı pirinç olarak karşımıza çıkar ve üretim aşamasında fırın mine yapılır. İsteğe bağlı olarak üretim aşamasında altın ve gümüş kaplanarak hazırlanabilir.

  1. 2.       Döküm Rozet

Döküm rozet üretiminde eritilmiş olan zamak malzemesi, klişe kalıba dökülür. Ayrıca sarı ya da gümüş kaplama olarak üretilir. İsteğe bağlı olarak mine renkleri de yapılan döküm rozetler, pres rozetlere göre daha düşük maliyetlere sahiptir. Çünkü ekstra kalıp ücreti ortaya çıkarmaz.

  1. 3.       Damla Rozet

Damla rozet, altın, sarı ya da gümüş renk metaller üzerine dijital baskı ve silikonlu olarak üretilir. Bu rozet çeşitlerinde renkler, tıpkı matbaa baskısında olduğu gibi çıkar. İsteğe bağlı olarak farklı boyutlarda ve tasarımlarda üretilebilir.

  1. 4.       Hazır Rozet

Hazır rozetler, çeşitli ebatlarda ve şekillerde üretilebilir. Ayrıca hem mineli hem de minesiz olarak üretilebildiği gibi altın ve gümüş kaplama şeklinde de üretim altına alınabilir. Bunların yanı sıra hazır rozetler de aynı şekilde zamak malzemesinin klişe bir kalıba dökülmesi ile elde edilir. Adı üzerinde hazır olmasından dolayı pek çok firmanın stoklarında yer alır.

  1. 5.       Buton Rozet

Buton rozet, en sık rastlanan rozet çeşitleri arasında yer alır. Pop ya da metal rozet olarak da adlandırılan buton rozetler, daha çok çantalarda, yakalarda ya da okullarda kullanılır. Renkli ve ilgi çekici tasarımları ile rozet çeşitleri arasında öne çıkan bir türdür.

  1. 6.       Damla Etiketli Rozet

Damla etiket rozetler ise genelde PVC malzeme üzerine dijital ya da serigraf baskı ile imal edilir. Bu rozetlerin yüzeyine sert - yumuşak plasto dökülür. Ayrıca istenen büyüklüklerde ve şekillerde üretilebilir. Kullanım alanları arasında ise bilgisayar, duşakabin, metal ve düz malzemelerin yüzeyleri yer alır.

Rozet Üretimi Nasıl Yapılır

Mineli döküm rozet, en çok kullanılan rozet modeldir. Döküm rozetin ham maddesi zamaktır. Rozet üzerine firma logosu basılacağı için çelik kalıp ve CNC kalıp gerekmektedir.  Kalıplarla ürünün preslerde dökümü yapılır. Bu işlem, 350 santigrat derece sıcak kalıplarda olur. Kalıptan çıkan ürünün polisajdan geçirilip kaplamaya gönderiliri. Kaplamalar altın, gümüş veya bronz olarak kaplanır. Kaplama ömürleri 3—10 yıl arasındadır. Son aşama, ürünlerin özel olarak  ambalajlanıp müşteriye sunulmasıdır.

 

Bizi Arayın! +90 212 501 81 27
E-Posta Gönderin! info@bayrakcilar.com

Randevu Talep Formu

Kişisel bilgilerinizi 3. kişi yada kurumlarla paylaşmaz. Kişisel bilgileriniz size ulaşabilmek amacıyla kullanılır.

An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator.

If you are the system administrator please click here to find out more about this error.